Geslaagde Netwerkdag ‘Visie op Crisisbeheersing in de acute en niet-acute zorg’ op 13 juni jl.

Categorie: Regionaal

We kijken terug op een zeer geslaagde Netwerkdag ‘Visie op Crisisbeheersing in de acute en niet-acute zorg’ van donderdag 13 juni 2024. Het was een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkuitbreiding. 

Aftermovie

Voor een goede sfeerimpressie delen we met veel plezier onze aftermovie. Klik hieronder om de aftermovie op ons YouTube-kanaal te bekijken. 

Dankzij de betrokkenheid van alle deelnemers werd het een dag vol creativiteit en waardevolle inzichten. Tijdens de paneldiscussie, waar onder andere Yvonne van Duijnhoven (DPG Rotterdam-Rijnmond), Jeroen Martens (Emergis) en Patrick Molendijk (Maasstad ziekenhuis/GHOR Zuid-Holland Zuid) spraken, werden diverse perspectieven op crisisbeheersing gedeeld. Boeiende presentaties van Marco Zannoni en Robert Borst brachten nieuwe ideeën naar voren, en de interactieve workshops in het middagprogramma boden ruimte voor toepassing van de opgedane kennis. 

Op weg naar een jaarlijkse traditie

We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, en kijken ernaar uit om de netwerkdag jaarlijks te organiseren. Zo bouwen we samen verder aan een sterk netwerkdag rondom crisisbeheersing!  

gepubliceerd op: 8 juli 2024